+31(0)6-20251611
 

Welkom aan boord

Leonora-in-Arnhem
HTL Cruises is gespecialiseerd in cruises op de grote rivieren en waterwegen van Europa.

 

Cruiseschip te huur

In de zomermaanden voert ons luxe cruiseschip Leonora cruises uit voor onze Deense partner Cruise2go. Vanaf eind oktober tot april is ons schip inclusief bemanning te huur voor riviercruises in Nederland of Europa. Wilt u naar Texel, Amsterdam, Maastricht, Trier, Luik, Wenen? Heel veel bestemmingen zijn mogelijk!

Ook is het schip te huur voor feesten, zakelijke evenementen of als hotelschip bij bijvoorbeeld beurzen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Verschillende arrangementen mogelijk

Uw gasten zullen genieten van de mogelijkheden die de Leonora te bieden heeft. Het schip is van alle gemakken voorzien. Als u ons schip huurt, kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Wij kunnen uw gasten een compleet verzorgde reis aanbieden met heerlijke maaltijden, eersteklasservice en ’s avonds entertainment. De professionele en vriendelijke bemanning staat daarbij klaar om van de reis een onvergetelijke ervaring te maken.

 

Ontspannen vakantie

Een cruise staat garant voor een ontspannen vakantie. Deze vorm van vakantie houden is in korte tijd zeer populair geworden. Met alle gemakken bij de hand, kunnen uw gasten op zeer relaxte wijze genieten van de mooie omgeving. Terwijl de gasten zich ontspannen in de lounge of op het zonnedek of genieten van een heerlijke maaltijd, glijden wij van land naar land, over spectaculaire rivieren en waterwegen. Het schip legt aan op de mooiste plaatsen, waarvandaan leuke excursies kunnen worden ondernomen.

We kijken er naar uit u en uw gasten te mogen verwelkomen aan boord van de Leonora!

 

Een cruise in de zomer maken?

Wilt u in de zomer meevaren met ons schip? Boek uw reis dan via onze Deense partner Cruise2go.