+31(0)6-20251611
 

Welkom aan boord

Leonora-in-Arnhem

HTL River Cruises is gespecialiseerd in operationele cruises op de grote rivieren en waterwegen van Europa. Een cruise biedt een “ander” soort vakantie, maar een die zeer populair is geworden.

Uitpakken, ontspannen en laat de bezienswaardigheden tot u komen – dat is alles wat u hoeft te doen op een van onze riviercruises, zoals we glijden van land tot land, langs spectaculaire rivieren en waterwegen. U reist comfortabel en blijft toch in uw vertrouwde omgeving. Aan boord van onze drijvend hotel, alles is verzorgd: heerlijke maaltijden, ’s avonds entertainment en eersteklas service, samen met de ruimte om te ontspannen en genieten van het uitzicht; en wanneer we stap aan wal doen bent u vrij om het plaatsje zelf te verkennen.

De bemanning van HTL River Cruises staat bekend om hun vriendelijkheid en persoonlijkheid. Ze zullen er alles aan doen om u een geweldige vakantie te bezorgen.

Rivercruises is zo speciaal door het heerlijke gevoel van kameraadschap aan boord, die niet alleen zorgt voor een goede sfeer, maar ook nieuwe vriendschappen die een leven lang zal duren.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen aan boord van onze schepen.