+31(0)6-20251611
 

Over HTL Cruises

MS Leonora op de Rijn bij Arnhem

HTL River Cruises
Een rederij actief op de rivieren van Nederland, België en Duitsland.

In het hoofdseizoen zijn de schepen gecharterd door een buitenlandse touroperator. In het voor- en naseizoen zijn de schepen beschikbaar voor andere activiteiten. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden.
Onze schepen varen onder de Nederlandse vlag en voldoen aan de hoogste normen van de Nederlandse Scheepvaart Inspectie & regelgeving.

 

Meerdaagse cruises

Samen met u kunnen wij een meerdaagse cruise samenstellen. U kunt het aantal vaardagen bepalen, het gewenste vaargebied uitkiezen, de steden en plaatsen kiezen waar u aan wilt leggen, uw voorkeur voor de culinaire verzorging uitspreken, de vorm van entertainment bepalen en uw favoriete excursies uitkiezen. Kortom, u kunt uw eigen droomvakantie bepalen.

 

Business meetings

De Leonora is geschikt voor verschillende business meetings. U kunt hierbij denken aan lezingen, trainingssessies en cursussen. Er zijn 150 zitplaatsen beschikbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor ontbijt, lunch en/of diner. Mocht de business meeting meerdere dagen duren dan zijn er 69 hutten beschikbaar om te overnachten. In de avond is er voldoende gelegenheid om lekker te ontspannen aan de bar.

 

Hotelaccommodatie

De Leonora kan als een hotel worden ingezet. Bijna alle steden en plaatsen zijn bereikbaar over het water. Als hotelschip kunnen wij u en uw gasten verzorgen met een internationaal ontbijtbuffet. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Feesten en partijen

De locatie bepaalt voor een groot deel het succes van een evenement. Steeds vaker kiezen mensen voor een locatie op het water. Water is een schitterend decor voor bijzondere evenementen en bedrijfsfeesten met collega’s of zakenrelaties. Belangrijke conferenties bijvoorbeeld en feestelijke productintroducties, managementtrainingen, workshops en relatiemarketing krijgen varend een extra dimensie.

 


Vacatures

Kom bij ons werken! Er zijn regelmatig vacatures.
Neem contact op voor meer informatie.